Quatre recorreguts amb quatre distàncies per escollir:

Teniu quatre distàncies, escolliu la que millor s’escaigui a les vostres condicions, els recorreguts no presenten dificultats destacables, encara que el grau d’exigència augmenta en les rutes llargues, amb més trams de sender. És molt important que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit.

Ruta Puput

 

Tomb pels antics secans »

(5,8 km)

Ruta Esplugabous

 

Camins de l'aigua »

(15,2 km)

Ruta Cigonya

 

La clàssica »

(20,4 km)

Ruta Milà Negre

 

Horitzonts llunyans »

(27,3 km)

Ruta Puput (5,8 km)

La ruta Puput (ruta blava), és un passeig agradable pels antics secans de Montoliu de Lleida, que us apropa a la Vall del Set, i pensada per aquells qui volen fer una estona de caminada i descobrir indrets nous. El seu recorregut planer i de distància curta no presenta grans dificultats, i és adequat per a grans i petits.

Ruta Esplugabous (15,2 km)

El canal d’Urgell, la Séquia de Torres i els rius Segre i Set, en són els principals protagonistes, on transitareu seguint veritables camins de l’aigua. És un trajecte ideal per a qui es vulgui iniciar en la marxa, donat que és de distància i desnivells moderats i permet veure el diferent cromatisme de la tardor a mida que remuntem la Vall del Set. Presenta un grau d’exigència que la fa apta per a tota mena de públic, i s’escurça en distància respecte edicions anteriors.

Ruta Cigonya (20,4 km)

Els qui sou fidels a la Marxa del Baix Set us sonarà molt el recorregut, per això l’anomenem la clàssica, tot i com cada any presenta petites variacions, com el sender de les Penyes i el Pla de Tabac. La ruta Cigonya (ruta groga), és un recorregut d’exigència moderada, i travessa zones d’horta i de secà, de zones humides i espais esteparis, incorporant a més la pujada a tossals emblemàtics de la zona, com la Serra de les Vinyes, mirador des d’on tindreu amples visuals sobre les valls del Set i del Segre.

Ruta Milà Negre (27,3 km)

La ruta Milà Negre (ruta vermella) és la més llarga de cada edició, enguany donant protagonisme al sender del riu Set i a l’altiplà i tossalets de Tabac. El seu grau d’exigència es centra en la distància a recórrer, tot i que també és la que compta amb més trams de senders i amb el desnivell que suposa pujar tossals com els de la Serra de les Vinyes, el Tossal Blanc de Tabac i la Serra de l’Abellar.

Organitza:

Col·labora:

Solidària amb: