Quatre recorreguts amb quatre distàncies per escollir:

Teniu quatre distàncies, escolliu la que millor s’escaigui a les vostres condicions, els recorreguts no presenten dificultats destacables, encara que el grau d’exigència augmenta en les rutes llargues, amb més trams de sender. És molt important que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit.

Ruta Puput

 

Passeig pels camins de l’aigua »

(10 km)

Ruta Esplugabous

 

Remuntant el riu Set »

(19,8 km)

Ruta Cigonya

 

La clàssica »

(24,1 km)

Ruta Milà Negre

 

Horitzonts llunyans »

(31,7 km)

Ruta Puput (10 km)

La ruta Puput (ruta blava), és un passeig agradable per les hortes de la Séquia de Torres i del Canal d’Urgell, així com dels boscos de ribera propers al Segre, com els Patamolls i la Devesa de Sudanell, pensada per aquells qui volen fer una estona de caminada i descobrir indrets nous. Tot i que l’allarguem cap a la Vall del Set i el Pont de les 5 Boqueres, no presenta grans dificultats, i el seu recorregut és adequat per a grans i petits.

Ruta Esplugabous (19,8 km)

Ruta totalment nova d’enguany, amb un recorregut on el riu Set és el gran protagonista. És un trajecte ideal per a qui es vulgui iniciar en la marxa, donat que permet veure el diferent cromatisme de la tardor a mida que remuntem la Vall. Presenta un grau d’exigència que la fa apta per a tota mena de públic, tot i que augmenta en distància respecte edicions anteriors. Tot i que en les rutes més llargues els trams de sender són més abundants, aquesta incorpora un dels més espectaculars, el que segueix la llera del riu Set dins el PEIN de Mas de Melons-Alfés.

Ruta Cigonya (24,1 km)

Els qui sou fidels a la Marxa del Baix Set us sonarà molt el recorregut, per això l’anomenem la clàssica, tot i la incorporació de trams nous com el de la zona del Saladar. La ruta Cigonya (ruta groga), és un recorregut d’exigència moderada, i travessa zones d’horta i de secà, de zones humides i espais esteparis, incorporant a més la pujada a tossals emblemàtics de la zona, com la Serra de les Vinyes, mirador des d’on tindreu amples visuals sobre les valls del Set i del Segre.

Ruta Milà Negre (31,7 km)

La ruta Milà Negre (ruta vermella) és la més llarga que hem fet mai a la Marxa, un repte que incorpora l’arribada a Carrassumada, un dels miradors més imponents del Baix Segrià. El seu grau d’exigència es centra en la distància a recórrer, tot i que també és la que compta amb més trams de senders i amb el desnivell que suposa pujar tossals com els de Carrassumada, la Serra de les Vinyes, el Tossal de Montclús i la Serra de l’Abellar.

Organitza:

Col·labora:

Solidària amb: