La Marxa de Tardor del Baix Set és una activitat no competitiva que celebra la tercera edició el diumenge 28 d’octubre de 2018, i és organitzada pels ajuntaments de Sudanell i Montoliu de Lleida.

La marxa està inclosa en el projecte Marxa.cat i per tant respon als objectius següents:

1- Promoure la pràctica saludable de l’esport.

 • Incentivar uns hàbits de vida saludables.
 • Conscienciar de la necessitat del respecte i cura del propi cos.

2- Afavorir el coneixement i respecte de l’entorn.

 • Destacar el valor ecològic dels espais que rodegen Lleida i la necessitat de preservar-los.
 • Donar valor al territori en relació a les persones i a la seva història.
 • Conscienciar del valor dels productes propis i propers.

Participants

Podrà participar en aquesta marxa tothom que hi estigui inscrit.
La marxa no té caràcter competitiu i és oberta a caminants i atletes, però no a ciclistes. Qui vulgui fer-la acompanyat del seu animal de companyia la podrà fer sempre que el dugui convenientment lligat, per respecte a la resta de participants. És una marxa pensada per a gaudir en companyia de la teva família o amics.

Recorreguts

Teniu quatre distàncies, escolliu la que millor s’escaigui a les vostres condicions, cap recorregut presenta dificultats destacables, tot i que el nivell d’exigència augmenta en les rutes més llargues. És molt important que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit.

+ informació dels recorreguts »

Horaris

La sortida, lliure i esglaonada, es durà a terme davant de la Sala del Ball, ubicada en el Carrer la Creu de Montoliu de Lleida, des de les 8:00 fins les 8:30 del matí. Us preguem però que qui hagi de fer la Milà Negre surti el més aviat possible. Recordeu també que la nit anterior a la Marxa es produeix el canvi horari de tardor. La nit serà una hora més llarga però el sòl sortirà més aviat, per això avancem una mica l’horari de sortida.

La marxa es donarà per finalitzada a les 15:00.

Inscripcions:

Es faran a partir del dissabte 4 d’agost i es tancaran el dissabte 27 d’octubre a les 12 del migdia o quan s’arribi als 700 participants. Les inscripcions es podran fer on-line en aquesta mateixa pàgina o presencials als ajuntaments de Montoliu de Lleida i Sudanell. Fora d’aquest termini només s’admetran inscripcions presencials en cas que no s’hagi arribat al nombre màxim de participants, i amb un màxim de 20 noves inscripcions presencials. Aquestes inscripcions de darrera hora es faran en els taulells de recollida d’acreditacions.

 

Preus

L’import de la inscripció es manté respecte l’any passat i dependrà de la ruta escollida i de l’edat del participant. Per tal d’anticipar el màxim possible les inscripcions s’estableixen els dos trams següents:

Del 4 d’agost fins al 21 d’octubre:

 • Ruta Puput 5 €
 • Ruta Esplugabous 6 €
 • Ruta Cigonya 8 €
 • Ruta Milà Negre 10 €
 • Nenes i nens nascuts entre 2006 i 2014 (en totes les rutes) 5 €
 • Nenes i nens nascuts el 2015 i posteriors (en totes les rutes) Inscripció gratuïta

Del 22 d’octubre fins migdia del 27 d’octubre:

 • Ruta Puput 7 €
 • Ruta Esplugabous 8 €
 • Ruta Cigonya 10 €
 • Ruta Milà Negre 12 €
 • Nenes i nens nascuts entre 2006 i 2014 (en totes les rutes) 5 €
 • Nenes i nens nascuts el 2015 i posteriors (en totes les rutes) Inscripció gratuïta

Els menors han d’anar acompanyats d’un adult. El fet d’inscriure el menor i recollir-ne la polsera acreditativa suposa l’autorització per la participació del menor a la marxa.

Trobareu formularis d’inscripció diferenciats per a infants d’una banda, i participants adults i joves nascuts abans del 2006 de l’altra, a la pestanya de la web corresponent o en els enllaços següents:

Inscripcions d’adults i joves nascuts abans del 2006: clic aquí »

Inscripcions d’infants nascuts el 2006 o posteriors: clic aquí »

 

Recollida d’acreditacions

El control d’inscrits, en el qual se us entregarà una polsera identificativa segons el recorregut triat, un vas i una pinça de plàstic ecològic per tal que el pugueu reomplir en cada avituallament, s’efectuarà a la Sala del Ball de Montoliu de Lleida, la tarda del dissabte 27 d’octubre, de 16:00 a 19:30 hores, o el mateix diumenge, a partir de les 7:00 i fins a l’hora d’inici de la Marxa.

Prèviament a la sortida s’haurà de recollir la polsera identificativa.

Les acreditacions seran de diferent color en funció de la ruta escollida. La senyalització de cada ruta coincidirà amb el color de la polsera. És importantíssim que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit per respecte a la resta de participants, que es podrien quedar sense avituallament. En diferents punts us demanarem que ensenyeu la polsera, porteu-la visible.

Juntament amb el braçalet us donarem un got de plàstic que podreu omplir en les garrafes que trobareu a cada avituallament el diumenge, i una pinça per tal que pugueu penjar el got de la motxilla amb més comoditat. Als avituallaments també trobareu uns sillons (de Verdú) per poder beure.

 

Avituallaments

En trobareu de sòlids i líquids en diferent nombre en funció del recorregut.

Us donarem un got que podreu anar reomplint a cada control, i una pinça perquè el pugueu dur còmodament a la motxilla, però en cas que vulgueu anar lleuger també trobareu sillons per veure. El got i la pinça són reciclables, reutilitzables i ecològics. Conserveu-los com un record i feu-los servir en altres marxes. Us preguem que depositeu els residus en el mateix avituallament, tinguem cura del nostre entorn.

Som els impulsors del projecte Marxa.cat, el circuit de marxes populars saludables, fidels als nostres principis, continuem reduint la presència de sucres, i apostant pels productes de proximitat, també d’ecològics, més saludables.
Entenem i respectem la diversitat quant a l’alimentació, per això trobareu els avituallaments adaptats també per a vegans i celíacs.

Al formulari hi ha diferents opcions d’esmorzar a l’arribada, és una dada purament estadística per nosaltres, en cap cas garanteix la reserva. És molt important que respeteu l’opció escollida, per respecte als altres.

 

 

Puput

Km 5,7 (Arribada): Entrepà de pernil o vegà o celíac + suc ecològic + aigua

Esplugabous

Km 6 (Presa): Fruita km0 (poma i pera) + taronja + plàtan + fruits secs + aigua
Km 11,9 (Arribada): Entrepà de pernil o vegà o celíac + suc ecològic + aigua

Cigonya

Km 5,2 (Sudanell): Coca de recapte (amb opció celíaca) + aigua
Km 10,3 (Presa): Fruita km0 (poma i pera) + taronja + plàtan + fruits secs + aigua
Km 15,9 (Arribada): Entrepà de pernil o vegà o celíac + suc ecològic + aigua

Milà Negre

Km 5 (Tabac): Fruita km0 (poma i pera) + taronja + plàtan + fruits secs + aigua
Km 10,5 (Set): Taronja + plàtan + fruits secs + aigua + suc ecològic
Km 16,5 (Sudanell): Coca de recapte (amb opció celíaca) + aigua
Km 22 (Presa): Fruita km0 (poma i pera) + taronja + plàtan + fruits secs + aigua
Km 27,4 (Arribada): Entrepà de pernil o vegà o celíac + suc ecològic + aigua

 

 

Respecte i prohibicions

Demanem respecte cap als altres participants i voluntaris de la Marxa; respecte cap a l’entorn –gossos lligats, minimitzem residus, no agafem cap flor ni branca– ; respecte pel trànsit que resta obert en les vies d’ús públic aptes per a la circulació de vehicles i per la normativa de trànsit; i respecte per un mateix, gaudiu-la al màxim.
L’organitzador declina tota responsabilitat davant d’accidents físics i/o materials que el participant pugui sofrir o provocar. Amb l’inscripció comptareu d’una assegurança individual durant el curs de la Marxa. La Marxa disposarà de servei d’ambulàncies.
Cada participant haurà d’assumir la responsabilitat dels seus actes.
És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la pèrdua de la cobertura legal de la marxa. El recorregut està fixat a la pàgina web.

Dret a la imatge

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer dels ajuntaments de Montoliu de Lleida i Sudanell creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, tot adreçant-vos a l’organització de la marxa: a l’adreça electrònica marxatardorbaixset@gmail.com

Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació d’aquest reglament. Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.