La Marxa de Tardor del Baix Set és una activitat no competitiva que celebra la sisena edició el diumenge 6 de novembre de 2022, i és organitzada pels ajuntaments de Sudanell i Montoliu de Lleida.

La marxa està inclosa en el projecte Marxa.cat i per tant respon als objectius següents:

1- Promoure la pràctica saludable de l’esport.

  • Incentivar uns hàbits de vida saludables.
  • Conscienciar de la necessitat del respecte i cura del propi cos.

2- Afavorir el coneixement i respecte de l’entorn.

  • Destacar el valor ecològic dels espais que rodegen Lleida i la necessitat de preservar-los.
  • Donar valor al territori en relació a les persones i a la seva història.
  • Conscienciar del valor dels productes propis i propers.

Participants

Podrà participar en aquesta marxa tothom que hi estigui inscrit.
La marxa no té caràcter competitiu i és oberta a caminants i atletes, però no a ciclistes. Qui vulgui fer-la acompanyat del seu animal de companyia la podrà fer sempre que el dugui convenientment lligat, per respecte a la resta de participants i l’entorn. És una marxa pensada per a gaudir en companyia de la teva família o amics.

Recorreguts

Teniu quatre distàncies, escolliu la que millor s’escaigui a les vostres condicions, cap recorregut presenta dificultats destacables, tot i que el nivell d’exigència augmenta en les rutes més llargues. És molt important que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit.

+ informació dels recorreguts »

Horaris

La sortida, lliure i esglaonada, es durà a terme davant de la Sala del Ball, ubicada a la Plaça de la Creu de Montoliu de Lleida. S’estableixen diferents horaris de sortida en funció de la ruta per evitar grans aglomeracions. Els de la ruta Milà Negre de les 7:30 a les 8:00 hores. Els de la ruta Cigonya de les 8:00 a les 8:30. Els de la ruta Esplugabous de les 8:30 a les 9:00. Els de la ruta Puput a partir de les 9:00 i fins a les 10:00 hores.

La marxa es donarà per finalitzada a les 14:30.

 

Inscripcions:

Les inscripcions en format online en els enllaços habilitats en aquesta mateixa pàgina es faran a partir del divendres 30 de setembre i es tancaran el dijous 3 de novembre o quan s’arribi als 600 participants. Les inscripcions presencials es podran fer als ajuntaments de Montoliu de Lleida i Sudanell en horari d’oficina. Fora del termini establert o si es supera el nombre màxim d’inscrits no s’admetran noves inscripcions.

Preus

  • Adults: 7 €
  • Nenes i nens nascuts entre 2010 i 2018 (en totes les rutes) 5 €
  • Nenes i nens nascuts el 2019 i posteriors (en totes les rutes) Inscripció gratuïta

Els menors han d’anar acompanyats d’un adult. El fet d’inscriure el menor i recollir-ne la polsera acreditativa suposa l’autorització per la participació del menor a la marxa.

Trobareu formularis d’inscripció diferenciats per a infants d’una banda, i participants adults i joves nascuts abans del 2010 de l’altra, a la pestanya de la web corresponent o en els enllaços següents:

Inscripcions d’adults i joves nascuts abans del 2010: clic aquí »

Inscripcions d’infants nascuts el 2010 o posteriors: clic aquí »

 

Recollida d’acreditacions

El control d’inscrits, en el qual se us entregarà una polsera identificativa segons el recorregut triat, la samarreta commemorativa de l’esdeveniment i els avituallaments sòlids, s’efectuarà a la Sala del Ball de Montoliu de Lleida, el mateix diumenge, a partir de les 7:00 i fins a l’hora d’inici de la Marxa.

Prèviament a la sortida s’haurà de recollir la polsera identificativa.

Les acreditacions seran de diferent color en funció de la ruta escollida. La senyalització de cada ruta coincidirà amb el color de la polsera. És importantíssim que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit per respecte a la resta de participants, que es podrien quedar sense avituallament. En diferents punts us demanarem que ensenyeu la polsera, porteu-la visible.

Enguany no donarem got de plàstic, es recomana que porteu de casa got o cantimplora per tal que ho pugueu omplir en les garrafes que trobareu a cada avituallament el diumenge. Es recomana dur bossa o motxilla per ficar els avituallaments que us donarem a la sortida.

En recollir les acreditacions rebreu també, com a novetat, la samarreta de la 6ª edició de la Marxa.

 

Avituallaments

Part de l’avituallament, com ara l’entrepà i fruita, se us repartiran a la sortida. També trobareu punts d’avituallament en ruta, aproximadament cada 5 quilòmetres.

Us preguem que depositeu els residus en el mateix avituallament, tinguem cura del nostre entorn.

Som els impulsors del projecte Marxa.cat, el circuit de marxes populars saludables, fidels als nostres principis, continuem reduint la presència de sucres, i apostant pels productes de proximitat, també d’ecològics, més saludables.

 

 

Entenem i respectem la diversitat quant a l’alimentació, per això trobareu els avituallaments adaptats també per a vegans i celíacs.

Al formulari hi ha diferents opcions per definir la vostra opció alimentària, pels avituallaments principals de sortida i d’arribada, és una dada purament estadística per nosaltres, en cap cas garanteix la reserva. És molt important que respecteu l’opció escollida, per respecte als altres.

Respecte i prohibicions Demanem respecte cap als altres participants i voluntaris de la Marxa; respecte cap a l’entorn –gossos lligats, minimitzem residus, no agafem cap flor ni branca– ; respecte pel trànsit, que resta obert en les vies d’ús públic aptes per a la circulació de vehicles, i per la normativa de trànsit; i respecte per un mateix i per la resta de participants, gaudiu-la al màxim.
L’organitzador declina tota responsabilitat davant d’accidents físics i/o materials que el participant pugui sofrir o provocar. Amb la inscripció comptareu d’una assegurança individual durant el curs de la Marxa. La Marxa disposarà de servei d’ambulàncies.
Cada participant haurà d’assumir la responsabilitat dels seus actes.
És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la pèrdua de la cobertura legal de la marxa. El recorregut està fixat a la pàgina web. Dret a la imatge Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer dels ajuntaments de Montoliu de Lleida i Sudanell creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, tot adreçant-vos a l’organització de la marxa: a l’adreça electrònica marxatardorbaixset@gmail.com Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació d’aquest reglament. Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.

Organitza:

Col·labora:

Solidària amb: